Sommer-aktiviteter 2016

Se billederne fra SKOLEKLUB (tidl. SFO) Gåsetårn konkurrencen 22.06.16 med de mange dygtige fægtere og løbere/skytter. En flot konkurrence som alle deltagerne kan være stolte af. Tillykke til medaljevinderne og de andre flotte placeringer. 

Tillykke til ISELINGE SKOLEN der IGEN blev bedste SFO i 2015 og vandt den store Vandrepokal til næste år. 

HUSK at alle deltagere fra Gåsetårnskolens SFO- konkurrencer  kan deltage GRATIS i juli, august og september med det rigtige hvide fægteudstyr og våben

Træning hver onsdag og loerdag på PANTEREN. Se klubbens KALENDER. 

Onsdag d. 13 juli er vi på BORG RUINEN fra kl. 15  med træningen og opvisning på græsset ved kaffeteltet mellem kl 16 - 18.  ALLE kan prøve at fægte og skyde. Vi laver også showfight opvisning.

 

Onsdag d. 20.juli  kl. 17-18  for SFO-børn/mindre børn og kl 18-19 for større børn. kl 18 kommer Kadetter og voksne til fægtekampe på højt niveau. Vi slutter ca. kl 20:00  eller når vi er trætte.

Forældre kan få lidt basis undervisning i fægtning og kæmpe lidt med deres børn med de  de lette plastic våben.

Onsdag 27. juli er programmet som den 20.juli.

Onsdag   3. august er programmet som den 20. juli

4. og 5. august  er konkurrencefægterne på intenational træningslejr i Sakskøbing.

Onsdag 10. august  SÆSON START og træning frem til CUP-stævnet 3. september. Et begynderstævne som ALLE nye fægtere kan være med til i Iselingen HALLEN.

 Lørdag 20 august:  Deltager i FORENINGERNES DAG på HAVNEN i STEGE med opvisning i sportsfægtning og showfight. Fægteundervisning for tilskuerne. Biathlon konkurrence i SKYDNING/LØB. 

 Mandag 22 august : STEGE FLEXHAL  OPSTART af ny klubafdeling

  

 

Kontakt Erik Pock (SFO-ansvarlig) på  mobil 40419434 for at høre nærmere om jeres børns afprøvning af fægtesporten og disciplinerne i den Moderne Femkamp.