FÆGTE TRÆNINGS PROGRAM for ONSDAG

 

ONSDAG på PANTEREN, Vordingborg

 

 

 

   
 17:00-18:30      Miniorer og begyndere -         

 18:30-20:00       Puslinge, drenge/piger,Kadet og voksne

 20:00-21:00       Kamptræning for elitefægterne

 

 

 

2015 DM i Børne- og ungdomsfægtning i Odense

Så lykkedes det klubben at blive mest vindende klub i Danmark SAMLET på alle våben.

Vi blev bedre end vor søsterklub ( over 300 medlemmer) i Trekanten, København og den store HELLERUP fægteklub.

Vi startede med Fleuret fægtning i vinters og allerede nu fik vore fægtere medaljer på dette våben. Sammen med vor dominerende position som bedste kårdeklub, fik vi sejren i årets samlede medalje- konkurrence.

Se det flotte billede af alle vore glade DM fægtere, hvor der dog mangler Helene Christensen og Esther Sørensen, der ikke kunne være med da billedet blev taget.

Tak til de mange forældre der var med på turen til Odense og som var begejstrede tilskuere til de mange kampe i deres børns individuelle konkurrence og i de meget spændende -holdkampe hvor klubben stillede 3 fægtere pr hold og hvor vi vandt flere guld, sølv og bronzemedaljer.

Den ekstra træning som vi gennemførte op til DM stævnet har givet klubbens fægtere det sidste skub fremad indenfor dansk fægtning.

Klubben bliver også mest vindende klub på 2014/15 B&U kårde ranglisten. Da vi kun har fægtet fleuret til eet ranglistestævne i hele sæsonen, må vi vente til næste sæson 2015/16 for at konkurrere om den prestigefyldte placering som vinder af årets ranglister på fleuret.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014 DM i Børne og ungdomsfægtning i Birkerød.

4 GULD, 1 SØLV og 6 BRONZE medaljer blev hentet hjem til

FægteKlubben TrekantenVordingborg i weekendens 2014 - Danske Mesterskaber i kårde-fægtning for Børne og Ungdoms klasserne afholdt i den flotte Rudersdal idrætshal i Birkerød 18. – 19.01.

På billedet står alle deltagerne der kan være meget stolte af deres forberedelse til stævnet og resultaterne

HOLD DM

Ved DM på hold for Børne og ungdom 24. maj vandt klubben også flere titler og medaljer. I både både Puslinge pige og drenge klassen vandt vi mesterskabet.

                                                                                                                                            Desværre tabte vore store drenge deres finalekamp til vor søsterklub TREKANTEN,København så holdet kun fik en sølvmedalje.

 I samme pigeklasse fik vi en flot sølv selvom to af vore piger på holdet  fægtede i en klasse over deres alder. Så DM- medaljer til alle de hold vi sendte til B&U DM er meget flot gået.

RANGLISTE resultater for sæson 2013/14

Sæsonen resulterede i at klubbens medlemmer alle blev højt placeret på årets RANGLISTER der viser årets bedste fægtere i de danske Børne- og Ungdomsklasser.

Vi siger tillykke til ALLE for flotte resultater og noterer at vi havde 2 sikre vindere af DFF's  2013/14  rangliste turnering:

Tabita Christensen   Puslinge piger

Mads Aagaard           Drenge klassen  

Flot fægtet, vi er stolte af jer.

 

Miniorer klassen har ikke nogen rangliste, men hvis den fandtes ville

Natalja Stiller

Mads Jensen

være sikre vindere efter flotte sejre til DM og Nordiske mesterskaber. Se dem på billedet efter sejr i julestævnet 2013. 

 

Ved DFF's repræsentantskabsmøde d.14-april blev FKTV udnævnt til årets klub 2012.

Ved DFF's repræsentantskabsmøde d.14-april, blev FKTV udnævnt til årets klub 2012. Med udnævnelsen fik vi en flot vandrepokal som tidligere har været i hænderne på mange danske fægte-navne. Der fulgte også en fægte-dag med en af landstrænerne hos os i Vordingborg. Det er første gang DFF udnævner årets klub så vi er ekstra stolte af den flotte udnævnelsen og den flotte pokal. Når vi får besøg af landstræneren vil vi tage foto til avisen. Til sidst en tak til alle jer fægtere og ikke mindst forældre der er med til at gøre vores klub til det den er. Det skal lige nævnes at ud over vores arbejde med klubben, blev vi valgt pga. den gode sociale kultur der er opbygget blandt klubbens medlemmer og forældre. Tak til DFF for at have valgt os i Vordingborg - og tak til alle jer medlemmer og hjælpere -

Fægteklubben vandt 5 medaljer ved de officielle Nordiske Mesterskaber. Trekanten-Vordingborg blev mest vindende klub blandt alle danske fægteklubber med 1 guld, 1 sølv og 2 bronzemedaljer mod modstandere fra Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen og andre danske klubber i weekenden 26-27.oktober.

Fægteklubben i Vordingborg er stadig den yngste fægteklub i Danmark, men allerede nu den største på Sjælland udenfor København.

Klubbens målrettede konkurrencetræning af fægterne i børne- og ungdoms klasserne gav allerede i foråret 2013 danske mesterskaber og flere medaljer til medlemmerne.

Effektiv teknisk og fysisk træning og en stor forældre opbakning til deres børns sport er årsagen til de mange flotte placeringer og medaljer ved årets Nordiske mesterskaber, hvor især Finnerne og Esterne var meget hårde konkurrenter til de lokale fægtere.

I miniorer klassen (under 10år) vandt Mads Jensen guld blandt drenge og Natalja Stiller fik bronze blandt pigerne. Puslinge klassen-piger (under 12år): Amanda Aagaard fik sølvmedalje og Julie Jeppesen fik bronze. I drenge klassen (under 14 år) blev det til en flot bronzemedalje til Mads Aagaard. Klubbens øvrige 4 deltagere i drengeklassen fik alle placeringer i bedste halvdel af de 30 deltagere. Disse dygtige drenge og deres indbyrdes konkurrence er skyld i at klubben p.t. dominerer drengefægtningen i Danmark.

Klubben har systematisk siden starten i 2009/10 satset primært på at hverve medlemmer i de yngste klasser og give dem en effektiv aldersrelateret fægteteknisk- og fysisk træning. Dette arbejde har nu resulteret i at vi er blevet bedste danske klub ved 2013 Nordiske mesterskaber i de tre yngste klasser.

Klubbens fægtere bliver yngre og yngre og de mindste er nu kun 6 år. Heldigvis er far/mor med som aktive i træningen og kan fægte med deres søn/datter på en sjov måde. Begynderne starter altid med klubbens plastvåben og først senere skiftes til de rigtige stålvåben og komplet sikkerhedsudstyr. Takket være Vordingborg Kommunes 50% anskaffelses pulje har klubben kunne købe meget udstyr til gratis udlån i den første tid. 2014 ser meget lovende ud for klubben både hvad angår medlemstal, sportslige resultater i fægtning og i Moderne Femkamps disciplinerne. Alle disse aktiviteter tilbyder vi også til kommunens skoler i idrætstimerne efter nærmere aftale.

  • GULD medalje til vores piger
    Guldmedalje til vores puslinge piger ved B&U DM for Hold

  • Bronze til vores drenge
    Bronzemedalje til vores Drenge ved B&U DM for Hold
I weekenden 19-20 januiar 2013 blev de danske mesterskaber i børne- og ungdomsfægtning afviklet