Kom og prøv Fægtning og Moderne 5-kamp hver mandag i Møns hallen, Stege.

Fægteklubben i Vordingborg har udvidet med en afdeling i STEGE fra august 2016 i Møns hallerne.  

Møn's børn og unge kan prøve moderne sportsfægtning på KÅRDE og FLEURET samt muligheder for at prøve sine anlæg for den olympiske sport: MODERNE 5-kamp (fægtning-svømning-ridning-løb/skydning).

MANDAGE imellem kl. 17:30  -19 er der undervisning og træning i flex hal 2.

De første nye medlemmer i Stege afdl. har allerede været til fægtestævner rundt på sjælland i andre fægteklubber og klaret sig fint i deres aldersklasse.

Vi tilbyder et trygt socialt miljø, hvor børnene kan afprøve deres mod, udholdenhed og motoriske færdigheder.

Jeg står for undervisningen og som aktiv veteran fægter og Moderne 5-kæmper igennem mange år,  kan jeg tilbyde en sjov og udviklende træning fra min. 7 år og til 14 år.

NYHED

Vi arbejder på at lave et MINI FÆGTER HOLD for børn mellem 4 og 6 år, hvor forældrene  kan være sammen med deres barn i sjove og udviklende fysiske lege og øve de specielle fægte bevægelse med lette plasticvåben og masker.

Det kræver ikke fægtedragter med nogle lette masker og plastvåben, som lånes gratis af klubben.

Børnene har det sjovt og lærer sporten at kende, så de kan glide direkte over i rigtig fægtetræning, når de bliver omkring 7år og kan komme med til konkurrencer.

MINI FÆGTER holdet starter fra mandag d. 23.01.17.

Medlemsskab

Efter en måned med gratis afprøvning af sporten er kontingentet kr. 50.- pr mdr. Lån af komplet fægtetøj og våben koster yderligere kr. 100.- pr halvår.

Forældre medlemsskab med to medlemmer giver ret til yderligere medlemmer  der er gratis i kontingent, men låne udstyr skal betales til normal takst. 

HUSK! Alle fægtere i Stege kan også gratis deltage i klubbens ONSDAGS- træning på PANTEREN, Vordingborg og møde andre modstandere, hvor flere er danske mestre i fægtning i børne- og ungdomsklasserne. 

med venlig hilsen

Erik Pock

Cheftræner - mobil 40419434   saucekok@mail.tele.dk