Kom og prøve sportsfægtning fra kørestol.

Vi kan nu tilbyde handicappede i benene at prøve FÆGTNING fra deres egen kørestol eller låne klubbens kørestol. Fægternes kørestol bliver spændt fast i et særligt underlag, der sikrer at stolene er fast i en bestemt afstand, der gør det muligt at fægte mod hinanden med klubbens udstyr- enten med lette plasticvåben eller med korrekt fægtetøj og med stålvåben enten kårde eller fleuret.

Vi tilbyder kørestolsfægtning hver onsdag på PANTEREN, Vordingborg fra kl. 18:30 - kl. 21:00. Undervisning i våbenteknik fra kørestol hører med i vort tilbud.Der er altid en "fodfægter" der er klar til at sidde i den anden kørestol, så du kan få en sjov kamp og afprøve hvad du har lært af fægteinstruktøren. Børn og forældre kan fint fægte mod hinanden især med vore forskellige plasticvåben og med de lette masker, der passer både børn og voksne.  

Udstyret er transportvenligt og vi kommer gerne på besøg i handicapklubber eller andre steder hvor flere vil prøve denne para-olympiske idrætsgren. Ring og få et tilbud.

med venlig hilsen

Erik Pock   mobil 40419434